Uvádíme novou řadu – THE ONE!

26.03.2014 17:20

Každá žena chce být krásná a to za všech okolností. The One je nová značka dekorativní kosmetiky, která dokáže splnit požadavky i té nejnáročnější ženy.  Inspirovali jsme se módními trendy, tajnými tipy kosmetických odborníků a především vámi. Díky tomu jsme vytvořili kosmetické produkty odpovídající potřebám dnešních moderních žen.

Jedna značka tři různé kolekce, taková je nová dekorativní kosmetika The One. Pečlivě pokryje potřeby pro každodenní, intenzivní a dlouhotrvající líčení a to díky 30 různým kosmetickým pomocníkům, které můžete mezi sebou libovolně kombinovat. Chcete zvýraznit oči? Pak si určitě vyberete produkty z řady intenzivního líčení. Toužíte po laku, který vydrží až po dobu 2 týdnů? Vyzkoušejte pomocníky z řady dlouhotrvajícího líčení.

Každodenní krása


Preferujete přirozenou krásu a snadné líčení? Tato řada je ideálním pomocníkem pro každodenní použití. Pomůže vám zdůraznit a zdokonalit váš vzhled a oživit vaši kosmetickou „rutinu“. Make-upy a korektory obsahují technologii HaloLight pro dokonalé projasnění pleti. Speciální receptura bez obsahu oleje vám přirozeně zmatní pleť.

Intenzivní líčení


Oslňte sebevědomým vzhledem a buďte středem pozornosti!  Tato skvělá řada atraktivních, inovativních a trendy produktů vám dodá šmrnc. Prémiovým produktem z této kolekce je řasenka, která díky inovativnímu systému zvětší objem řas až 24x.

Dlouhotrvající líčení


Chcete vypadat báječně na pracovních cestách i během dovolené?  Líčení, se kterým budete vypadat skvěle po celý den vám nabízí nové a vysoce efektivní kosmetické produkty.  Toužíte po laku, který by vydržel několik týdnů? Pak vás příjemně překvapí nový dlouhotrvající lak na nehty z této kolekce.

Zdroj: Oriflame